Om oss

OM OSS

Varmt välkommen till Alfagruppens behandlingshem. Vi har funnits i 36 år och har under denna tid hjälpt tusentals människor mot tillfrisknande.

Vi tar enbart emot klienter från arbetsgivare, privatpersoner och kommuner och vårt mål är att skapa en lugn, trygg, tillåtande och öppen miljö. Det är en förutsättning för att du ska kunna påbörja din resa mot tillfrisknande. Dagarna hos oss är strukturerade för att balansera terapeutiska sessioner med tid för reflektion och avkoppling.

Här är vi omgivna av den vackra norrländska naturen som har en positiv inverkan på vårt mående. Genom att ha skog, djurliv och älv precis runt knuten kan vi spendera tid och samla kraft i naturen som en del i tillfrisknandeprocessen.

Vi vill att du ska känna dig trygg och omhändertagen under din vistelse hos oss. Måltiderna hos oss är näringsrika och anpassade efter individuella behov för att stödja både fysisk och mental hälsa.

Vårt behandlingshem är enskilt beläget men samtidigt med gångavstånd till byns mataffär, restaurang och café vilket kan underlätta vardagen.

Välkommen till vår behandlingsanläggning nära naturen, där du kan påbörja din resa mot tillfrisknande och balans.

Fri rådgivning kring våra tjänster. Ring 0911- 659 45/ 070-837 39 43

Alfagruppen

Alfagränd 5

943 33 Öjebyn

Tel 0911-659 45

Om Oss

Behandlingsmetoder

Vårt team

Erfarenheter

Arbetsgivare

Utbildning

Kontakta oss